Bakhuisje "Nakend wiefie"

Het bakhuisje is de kers op de (bruids)taart. Letterlijk en figuurlijk!
Oorspronkelijk heeft er een bakhuisje op het erf gestaan, deze is in de jaren 70 van de vorige eeuw verwijderd. Een bakhuisje bij een Drentse boerderij was vroeger het domein van de boerin. Hier bracht ze vele uren door om te wassen en/of groente en vlees te wecken.
Door een nieuw bakhuisje te bouwen  hebben  wij de capaciteit van 20 gasten naar 22 gasten gebracht en hebben we ook gelijk een knusse en intieme bruidssuite gecreëerd. We verhuren het huisje als aanvulling op de boerderij, voor 15% van de huursom.  Ook als jullie niet met 22 personen zijn, maar het jullie wel ontzettend leuk lijkt om gebruik te maken van het bakhuisje, dan kan dit natuurlijk. Het huisje ligt in de tuin van de boerderij en biedt volledige privacy.  Het ligbad ( plus douche) en toilet zijn op de begane grond van Nakend Wiefie, via een laddertje kun je naar een tweepersoonsbed klimmen van waar je een prachtig uitzicht hebt op de omliggende landerijen.

Tiny Wedding

Als jullie van een intieme huwelijksdag dromen, eentje waarbij alles kan en niets moet, waar ontspanning, meer aandacht voor je gasten en minder organisatiestress de belangrijkste sleutelwoorden zijn, dan is groepshoeve Wiendsels de plek om de mooiste dag van je leven te beleven.  Of heb een feestweekend waarbij jullie beste vrienden en jullie naaste familie getuige zullen zijn van jullie geluk en liefde. Jullie familie en vrienden kunnen in de boerderij blijven slapen en jullie hebben volledige privacy in het idylische bakhuisje, wat in de tuin van de boerderij ligt.
Trouwen in de grote besloten tuin of, als het weer niet zo mooi is, in de boerderij die feestelijk versierd is.
Bij Wiendsels zijn jullie niks verplicht, dus jullie kunnen alles zelf regelen en de dag zo invullen als jullie zelf willen. Maar daarnaast is het ook mogelijk dat wij jullie daarbij helpen en de juiste mensen voor jullie inhuren zodat jullie feest onvergetelijk wordt.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden en de prijzen te bespreken!