Wiend•sel•en [werkwoord] natuurlijk ontwindend
genieten in de Drentse natuur en van elkaar.

Ontwinden was nog nooit zo relaxed voor iedereen.

De agenda’s zijn getrokken, de datum staat vast; het is tijd voor een familieweekend! Maar dan komen de haken en ogen, de mitsen en maren en alle voorbereidingen die getroffen moeten worden: wat een tijdrovende toestand! ‘De kinderen gaan mee, straks vervelen ze zich stierlijk.’ ‘Bijpraten is leuk, maar met z’n allen in één kleine ruimte gedurende een aantal dagen?’ ‘Wat doen we met het eten? Hoeveel hebben we nodig? Wie doet boodschappen?’ ‘Kunnen we wel met z’n allen aan een mooi gedekte tafel zitten, of wordt het hutjemutje aan zo’n veredelde campingtafel?’ ‘Zijn er genoeg pannen, is er genoeg servies?’ ‘Straks zijn het van die doorgezakte of juist keihard bedden.’

Haal even diep adem. Welkom bij Wiendsels. Waar je ontwindend geniet in Drenthe. Iedereen, de hele groep.

Slapen als een baby

Oogjes dicht, snaveltjes toe, zink lekker weg in je matras, hoor de natuur om je heen en misschien hoor je in de verte die schaapskudde met die éen, twee, drie, vier…

Alle speelruimte voor kinderen

Kinderen hebben bij ons alle ruimte om veilig te kunnen spelen. Wanneer ze uitgespeeld zijn in de speelhoek binnen dan kunnen ze lekker naar buiten. In de tuin staat een trampoline en een grote tafeltennistafel. Natuurlijk is ook aan de pingpongbatjes het balletje gedacht.

Legio zitjes en hoeken

Op elkaars lip zitten is bij ons een uitdaging. Voor iedereen is er wel een gezellig hoekje; plof neer op de grote bank bij de open haard, praat bij in de bar of schuif aan in de grote woonkeuken. Buiten staat een enorme picknick tafel en vind je knusse plekjes onder de pergola of op de veranda.

Boodschappen en recepten op maat

Het avondeten hoeft ook geen stress op te leveren. Kies alvast de lekkerste Drentse gerechten op onze site en bij aankomst is de koelkast gevuld en ligt het recept klaar.

Servies zat voor een dag zonder afwas

We hebben voldoende servies om een keer niet gelijk samen de afwas te doen. Heerlijk op de eerste dag als je aankomt op een mooie zonnige dag, dan heb je wat meer tijd voor elkaar.

Genieten zonder gedoe of zorgen

Samen is met z’n allen. Dus daarom zorgen wij ervoor dat echt iedereen een geweldige tijd heeft en zich geen moment hoeft in te spannen om te kunnen ontspannen. Dat is Wiendselen.

Leuke uitjes, weetjes en spelletjes

We hebben in de hele regio alle leuke plekjes in kaart gebracht, helder aangegeven in loop-, fiets- en autominuten. Ontdek typische Drentse dorpjes, tap zelf melk bij de boer, …

Wiendsels zelf ervaren?

Met jouw familie ook Wiensels ervaren? Bekijk onze 
beschikbaarheid en boek vandaag nog.

Direct boeken of bekijk het huis