Culinair ontwindend genieten

Lastig he? Wat zullen we gaan eten? Samen koken is gezellig en zo onder het kokkerellen ontstaan de leukste gesprekken. Maar er moet wel eerst bedacht worden wat er gegeten gaat worden. En wat de hoeveelheden zijn en misschien nog wel het meest tricky: wie gaat al die boodschappen halen?

Geen zorgen: dit is Wiendsels: ontwindend genieten, ook op het culinaire vlak.

Wij hebben voor jullie een flink aantal gerechten op onze site geplaatst. Deze gerechten zijn geschikt voor grotere groepen. Niet te ingewikkeld, met hier en daar een lokaal ingrediënt. Het enige wat jullie hoeven te doen is de gerechten te kiezen die jullie willen eten, met het aantal mensen erbij. Dan gaan wij voor jullie de boer op om ervoor te zorgen dat de juiste ingrediënten in de (koel)kast liggen en het recept uitgeprint is.  Waar dat mogelijk is zal dit zoveel mogelijk gebeuren bij lokale duurzame boeren. Daarna hoeven jullie alleen nog maar het leuke werk te doen: samen koken, tafeldekken en gezellig uren gaan tafelen.

Mocht je het niet zien zitten om toch nog met de rest van de boodschappen te sjouwen; je kunt op de link de rest van jullie boodschappen bestellen.  Dit kan vanaf een week voor aankomst. Wij krijgen een seintje van de supermarkt dat er boodschappen besteld zijn waarna wij ze ophalen en ze daarna in de kast zetten voor jullie. De ambachtelijke warme bakker Steenbergen in Ruinen bakt heerlijke broden. Daarmee hebben wij geregeld dat jullie in de week voor jullie aankomst de broodbestelling door kunnen bellen. (Er wel even bij zeggen dat jullie bij ons logeren). Wij halen dan op de eerste ochtend van jullie verblijf om 08.00 uur jullie bestelling op zodat jullie, in de pyama, van een fijn vers ontbijt kunnen genieten.

In onze bar is een tapbiertje beschikbaar. En ook is er voor koffie en thee gezorgd.
Het bier en de koffie rekenen we bij vertrek, tegen kostprijs, af. De thee is van het huis.