Culinair ontwindend genieten

Lastig he? Wat zullen we gaan eten? Samen koken is supergezellig en tijdens het kokkerellen ontstaan de leukste gesprekken. Wie bedenkt wat er gegeten gaat worden. Wat zijn de hoeveelheden en misschien nog wel het meest ingewikkeld: wie gaat al die boodschappen halen? En wanneer?

Geen zorgen: dit is Wiendsels: ontwindend genieten, ook op het culinaire vlak.

Wij hebben iets bedacht waardoor je volledig kunt ontwinden, ook als het op eten aankomt.
Als je het een gedoe vindt om voor de hele groep boodschappen te kopen en het vervolgens bij aankomst op te moeten bergen dan kun je kiezen voor:

Wiendsels zilver

Je bestelt bij onze plaatselijke supermarkt, via dit linkje, je boodschappen. Dit kan vanaf een week voor aankomst. Wij krijgen vervolgens een seintje van de supermarkt dat er boodschappen besteld zijn, nemen ze voor jullie in ontvangst en zetten ze voor jullie in de (koel)kast. Minimale besteleenheid voor de boodschappen is € 40,-
Dit kan ook bij de ambachtelijke warme bakker Steenbergen in Ruinen, die heerlijke broden en streekproducten bakt.  Met hen hebben we geregeld dat jullie in de week voor jullie aankomst de broodbestelling door kunnen bellen. Wij halen op de eerste ochtend van jullie verblijf om 08.00 uur jullie bestelling op zodat jullie, in pyama, van een fijn vers ontbijt kunnen genieten.
Om te voorkomen dat jullie bij aankomst gelijk in de benen moeten komen om voor eten te zorgen staat er bij aankomst een pan eigen gemaakte soep op jullie te wachten.
Wij schieten de betaling van de boodschappen voor en bewaren de bonnetjes zodat jullie deze bij aankomst aan ons terug kunnen betalen.

Mocht je het ingewikkeld vinden om te bedenken wat er gegeten moet worden en heb je ook geen idee hoeveel eten je voor zo’n groep nodig hebt? kies dan voor:

Wiendsels goud

Naast de boodschappen service van het zilveren arrangement hebben wij voor jullie een flink aantal gerechten op onze site geplaatst. Deze gerechten zijn geschikt voor grotere groepen. Niet te ingewikkeld, met hier en daar een lokaal ingrediënt. Het enige wat jullie hoeven te doen is de gerechten te kiezen die jullie willen eten. Bij het kiezen van het gerecht kun je aangeven voor hoeveel personen jullie het gerecht willen bereiden. Dan gaan wij voor jullie de boer op om ervoor te zorgen dat de juiste ingrediënten in de (koel)kast liggen en het recept voor jullie klaarligt. We proberen, voor de verse producten, zoveel mogelijk samen te werken met lokale leveranciers die duurzaam leveren of produceren. Daarna hoeven jullie alleen nog maar het leuke werk te doen: samen koken, tafeldekken en gezellig uren tafelen. En uiteraard staat die pan eigen gemaakte soep bij aankomst ook voor jullie klaar. En als toetje eigen gemaakte taart. Twee weken voor aankomst nemen wij contact met jullie op om de bestelling van de gerechten door te nemen. De gerechten kun je vinden onder deze link.
Wij schieten de betaling van de boodschappen voor en bewaren de bonnetjes zodat jullie deze bij aankomst aan ons terug kunnen betalen. Jullie kunnen aangeven op welke avond jullie samen willen koken met de door ons klaargelegde recepten en ingrediënten. Dit kan voor 1 avond. Daarnaast geldt uiteraard de boodschappenservice van ons zilver arrangement. Dus voor de overige benodigdheden kunnen bij de Coop in Ruinerwold online besteld worden. Wel even aangeven dat de boodschappen voor groepshoeve Wiendsels zijn zodat ze hier afgeleverd worden of zodat wij ze op kunnen halen.
Het brood kan besteld worden bij de warme bakker Steenbergen in Ruinen. Dit kan telefonisch. Wij halen op de eerste ochtend van jullie verblijf om 08.00 uur jullie bestelling op zodat jullie, in pyama, van een fijn vers ontbijt kunnen genieten.
Het goudarrangement kunnen wij tijdens drukke seizoenen niet altijd leveren. Als jullie een goud arrangement overwegen neem dan even contact met ons op of dit haalbaar is.

Uiteraard mag je ook alleen de boerderij huren, zonder extra ontwindservice. Dit is ons brons arrangement.
Voor iedereen geldt dat in onze bar een tapbiertje en huiswijn beschikbaar is, tegen kostprijs.
Het fustje bier is van Heineken. Deze is 20 liter groot en kost € 80,-.
De rode wijn is een reserve uit het Domaine Saint Auriol.  De prijs is € 6,- per fles. De witte wijn is een Chardonnay uit Béziers, Frankrijk. Deze wijn kost € 6,-. Ook is er voor koffie en thee gezorgd. Onze koffiemachine is een volautomatisch WMF apparaat, die baristawaardige koffie maakt. De prijs voor een kopje koffie is € 0,35.  De thee is van het huis.