Wiendsels; een groepshoeve voor max. 22 personen, voor wie van comfort, rust en ruimte houdt. En waar wij met de boodschappen sjouwen.

Onze boerderij is conform RIVM hygiëne voorschriften!

Wiend•sels 1 Sfeervolle Drentse groepsaccommodatie voor 22 personen. 2 Drents voor akkerwinde.
Wiend•sel•en 1 ontwinden, geleend uit het Engels, “to unwind”; om te ontspannen, te relaxen 2 tot jezelf en elkaar komen gezellig samen genieten gedoeloos en ontzorgd een fijne tijd voor iedereen.

Ontwinden was nog nooit zo relaxed voor iedereen.

De agenda’s zijn weer getrokken, de datum staat vast, het is weer tijd voor een familie- of vriendenweekend?

Iedereen heeft er zin in… maar dan. Dan komen de haken en ogen; want wat zullen we eten, wie doet de boodschappen, we zitten toch niet met z’n allen in één kleine ruimte en liggen de bedden wel lekker?

Haal even diep adem. Welkom bij Wiendsels. Waar je ontwindend geniet in Drenthe. Iedereen, de hele groep. 

 

Simpel boeken zonder gedoe en zorgen

Boeken bij Wiendsels is gemakkelijk. Want naast dat je je accommodatie boekt kun je ook kiezen voor ons arrangement waarbij wij de gerechten bedacht hebben. Het avondeten hoeft dus geen stress op te leveren. Kies alvast de lekkerste gerechten (met een Drents tintje) op onze site en bij aankomst is de koelkast gevuld en ligt het recept al klaar.

Bij ons is de afgesproken prijs ook gewoon de uiteindelijke prijs; dus geen extra kosten voor linnen of schoonmaak en ook geen bijkomende toeristenbelasting of reserveringskosten. Ook het haardhout is gratis.
Gewoon simpel zonder gedoe.

Slapen als een marmot

Oogjes dicht, snaveltjes toe, zink lekker weg in je luxe handgemaakte Pullmann matras, het extra grote hypoallergene zijden dekbed en geniet van de Drentse stilte. Misschien hoor je in de verte die schaapskudde…

Legio zitjes en hoekjes

Op elkaars lip zitten is bij ons een uitdaging. Voor iedereen is er wel een gezellig hoekje; plof neer op de grote bank bij de open haard, praat bij in de bar of schuif aan in de grote woonkeuken. Buiten staat een enorme picknick tafel en vind je knusse plekjes onder de pergola of op de veranda.

Alle speelruimte voor kinderen

Kinderen hebben bij ons alle ruimte om fijn te kunnen spelen. Wanneer ze binnen uitgespeeld zijn kunnen ze lekker naar buiten. In de tuin staat een trampoline en een grote tafeltennistafel.  Zelfs aan de pingpongbatjes is gedacht. En het balletje..
Ook is er nog een grasveld achter ons bos waar alle ruimte is om bijvoorbeeld een balletje te trappen.

Genieten zonder gedoe of zorgen

Samen is met z’n allen. Dus daarom zorgen wij ervoor dat echt iedereen een geweldige tijd heeft en zich geen moment hoeft in te spannen om te kunnen ontspannen. Dat is wiendselen..

Leuke uitjes, weetjes en spelletjes

We hebben in de hele regio alle leuke plekjes in kaart gebracht, helder aangegeven in loop-, fiets-, en autominuten. Ontdekt typische Drentse dorpjes, scharrel een eitje of tap zelf melk bij de boer…

Wiendsels zelf ervaren?

Wiendsels met familie of vrienden zelf ervaren? Bekijk de beschikbaarheid en boek vandaag nog.

Prijzen & Beschikbaarheid - of - Huis & Tuin