Wiendsels; een groepshoeve voor 20 personen. Met comfort, rust, ruimte en boodschappenservice.

Wiend•sels 1 Sfeervolle Drentse groepsaccommodatie voor 20 personen 2 Drents voor akkerwinde.
Wiend•sel•en 1 ontwinden, geleend uit het Engels: ‘to unwind’: om te ontspannen, te relaxen 2 gezellig samen genieten.

Ontwinden was nog nooit zo relaxed voor iedereen.

De agenda’s zijn getrokken, de datum staat vast, het is weer tijd voor een familie- of vriendenweekend.

Iedereen heeft er zin in…… maar dan. Dan komen de haken en ogen; want wat zullen we eten, wie doet de boodschappen, we zitten toch niet met z’n allen in één kleine ruimte en liggen de bedden wel lekker?

Haal even diep adem. Welkom bij Wiendsels. Waar je ontwindend geniet in Drenthe. Iedereen, de hele groep.

 

Simpel boeken zonder gedoe en zorgen

Boeken bij Wiendsels is gemakkelijk. Want naast dat je je accommodatie boekt kun je ook kiezen voor ons arrangement waarbij wij de gerechten bedacht hebben. Het avondeten hoeft dus geen stress op te leveren. Kies alvast de lekkerste gerechten (met een Drents tintje) op onze site en bij aankomst is de koelkast gevuld en ligt het recept al klaar.

Bij ons is de aangegeven prijs gewoon de prijs; dus geen extra kosten voor linnen of schoonmaak en geen bijkomende toeristenbelasting of reserveringskosten. Ook het haardhout is gratis.
Gewoon simpel en geen gedoe.

Slapen als een marmot

Oogjes dicht, snaveltjes toe, zink lekker weg in je luxe Pullmann matras, het extra grote anti allergene zijden dekbed en hoor de Drentse stilte. Of misschien hoor je in de verte die schaapskudde met  één, twee, drie, vier…….

Legio zitjes en hoeken

Op elkaars lip zitten is bij ons een uitdaging. Voor iedereen is er wel een gezellig hoekje; plof neer op de grote bank bij de open haard, praat bij in de bar of schuif aan in de grote woonkeuken. Buiten staat een enorme picknicktafel en vind je knusse plekjes onder de pergola of op de veranda.

Alle speelruimte voor kinderen

Kinderen hebben bij ons alle ruimte om fijn te kunnen spelen. Wanneer ze binnen uitgespeeld zijn kunnen ze lekker naar buiten. In de tuin staat een trampoline en een grote tafeltennistafel. Zelfs aan de pingpongbatjes is gedacht en uiteraard ook aan het balletje.
Ook is er nog een grasveld achter ons bos waar alle ruimte is om bijvoorbeeld een balletje te trappen.

Genieten zonder gedoe of zorgen

Samen is met z’n allen. Dus daarom zorgen wij ervoor dat echt iedereen een geweldige tijd heeft en zich geen moment hoeft in te spannen om te kunnen ontspannen. Dat is Wiendselen.
Mocht je nog aarzelen, bel ons gerust voor een afspraak om even te komen kijken.

Leuke uitjes, weetjes en spelletjes

We hebben in de hele regio alle leuke plekjes in kaart gebracht, helder aangegeven in loop-, fiets- en autominuten. Ontdek typische Drentse dorpjes, scharrel een eitje of tap zelf melk bij de boer, …

Wiendsels zelf ervaren?

Met jouw familie ook Wiensels ervaren? Bekijk onze 
beschikbaarheid en boek vandaag nog.

Direct boeken of bekijk het huis